--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:701689 kpl

Mihin presidentti voi ottaa kantaa?

Helsingissä tehtiin häirintäisku seksuaalisesti poikkeavien kulkueeseen. Presidentti Halonen tuli iskun vuoksi julkisuuteen ja totesi mm., että Suomi menetti imagon. Presidentti on Seta ry:n ex- puheenjohtaja. Kannanoton jälkeen Setan toimiston ovia töhrittiin.

Muutama vuosi sitten Suomen sotaveteraanien ja invalidien juhliessa merkkipäiväänsä Suomessa maamme presidentti juhli vasemmistolaista vallankumouksen vuosipäivää Chilessä.

Ilmeisen suuri osa näistä poikkeavista, kulkueeseen osallistuneista kuulunee vihreään liikkeeseen eli vihreisiin. Myös vasemmistoliiton Arhinmäki haluaa samaistua heihin. Tämä joukko kokee oikeudekseen hyökätä kettu- ja minkkitarhoille, karjatiloille, sitoa itsensä yrittäjien koneisiin tai hakkuutyömaalla puihin. - Poliisit hinaavat heitä - liikuntakyvyttömiä,  milloin mistäkin kohteesta. Heidän harjoittamansa suora toiminta on tuomittavaa väkivaltaa. Jokaisella on oikeus elää ilman ulkopuolista häirintää ja kokea koskematonta turvallisuutta

Miksei presidentti ottanut kantaa, kun Porvoossa surmattiin kolme ihmistä aseella grillijonossa? Mitkä ovat hänen yhteiskunnalliset arvomittansa?

Alpo Ylitalo

Kokkola 2010-07-10