--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697524 kpl

Väärä diagnoosi - virheellinen epikriisi

Taustaa:
”Pohjanpoika” kirjoittaa, että Reijo Hongisto olisi jätetty pois Vaasan vaalipiirin PS-kansanedustajaehdokkaiden takasivun ryhmästä ”Maakunnan Ääni”-lehdessämme. Hongisto itse ilmoitti pyytäessämme häntä mukaan, että hän ei ole mukana lehden ilmoituksessa. Hänelle kerrottiin, että lehden levikki on 200 000 kappaletta ja hänen ilmoituksensa maksaisi hänelle vain 50 euroa. Ilkka julkaisi 2.4.2011 Hongiston vastineen Pohjanpoika-kirjoitukseen, mutta ei eilistä vastinettamme, missä selvitämme asioiden oikean laidan.

Lähetin nyt eli 2.4.2011 tämän lisävastineeni Ilkka-lehdessä 31.3.2011 julkaistun nimimerkki ”Pohjanpoika”-mielipiteen johdosta lehdelle:
 

”Lähtikö Ilkka mukaan Pudotuspeliin?

Pohjapoika-nimimerkin taakse piiloutumista yrittänyt Hongiston tukimies etsi sympatiaa Ilkassa 31.3. julkaistun pudotuspelijutun avulla. – Sytyttää tulipalon ja huutaa kansalle, että jossakin palaa. Paikallistaa itse tulipesäkkeen ja rientää äänekkäästi edellä sammuttamaan sitä. Alkaa suosion hehkutus: hyvä kun huomasin ja sainpa sammutetuksi. - Ettekö huomaa, että olisin valmis vastaanottamaan sädekehän?

Ilkka-lehti paljasti olevansa mukana juonessa, kun se ei julkaissut perättömään juttuun osapuoleksi vedettyjen vastinetta, vaan antoi jälkisammutustilaa ”sytyttäjille”. Näin annettiin vetoapua vanhaa taktiikkaa käyttäen Pohjanpoika-nimimerkin turvin käynnistettyyn julkisuuskampanjaan.

Hongiston sivuilta ”epikriisin” lukeneet näkevät kirjoitusten välillä asiayhteyden, mistä syystä on vaikea välttyä vaikutelmalta: todella likaista peliä.

 

Alpo Ylitalo

kansanedustajaehdokas, Ps.”