--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:707270 kpl

Puolue- ja lehdistötuki nousevat heti

Juuri käydyn huomiota herättäneen ja kalliin vaalikampanjan aikana kansa alkoi taivastella vanhojen puolueiden hulvatonta rahankäyttöä. Ei ihme, että vanhat puolueet ovat veloissa umpipäissä.

Kepun puoluesihteeri totesi julkisesti, että rahapula poistuu pian. Hallitusohjelmaan on kirjattu puolue- ja lehdistötuen nostaminen ja se pantaneen ensimmäiseksi toimeen. Kansaa koskevilla  korotuksilla ei ole niin kiirettä. Nythän alkaa valmistautuminen ensi vuoden kunnallisvaaleihin, jolloin puolueiden kassavarannon täytyy olla kunnossa. Puolessatoista vuodessa kansalta unohtuu  tukikorotusten aiheuttama mielipaha.

Vedettiinkö äänestäneitä veronmaksajia nenästä pahan kerran, sillä puoluetukea ei luvattu korottaa heti vaalien jälkeen? Isojen puolueiden täytyi olla varmoja varojen saannista vaalien jälkeen, koska korotuksista ei ole puhuttu mitään julkisuudessa. Oliko niillä ”kassakaappisopimus” tukien korotuksista?

Perussuomalaiset ovat vastustaneet aina sekä puolue- että lehdistötukea. Kolme iso höynäytti kansaa ja mainosti veronmaksajien varoilla itsensä vallankahvaan. Muistetaanko tämä seuraavissa vaaleissa?

Alpo Ylitalo

Kokkola 2007-04-27