--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697553 kpl

Väärä ihminen oikeassa!a_ylitalo_50.jpg

Eduskuntavaalipaneeleissa on usein noussut esille kysymys, miten pienpuolueet pidetään poissa pöydistä, joissa jaetaan puolue-, lehdistö- ja vaaliavustuksia. - Perussuomalaisena vastustan kaikkia verovaroista puolueille maksettavia tukia.

Ns. vanhat puolueet jakavat puoluetukena rahaa toisilleen yli 12 milj. € ja 2,4 milj. € vaalirahoitusta. Lisäksi lehdistötuen, joilla ne ohjaavat kirjoittelua omista ehdokkaistaan. - Päästäkseen osalliseksi tukirahoista ns. puolueettomatkin lehdet kirjoittavat valtapuolueiden ehdokkaista.

Rahan valta ei anna demokratialle tilaa, sillä viime vaaleissa eduskuntapaikkaan joutui satsaamaan n.30.000 euroa. Kepu käyttää näihin vaaleihin 1,5 milj.€ ja SDP, RKP, KOK 900.000 €. Vasemmistoliittokin 865.000 € sekä PS ja KD 200.000 €. ”Herra Snellman”,  KD satsaa noin 80.000 € varojaan ja on ilmeisesti Vaasan vaalipiirin suurin.

Lehtimainontaan käyttämänsä rahan voimalla isot puolueet estävät paikallislehdissä ”mafian” ulkopuolisten mielipiteiden vapaan esille pääsyn.  Palstamillit jaettaneen puolueen verovaroista saaman tuen mukaan. - Kepulle hankalat mielipidekirjoitukset vanhenevat toimituksissa julkaisukelvottomiksi. Kun maakuntalehdillä on sama omistaja, niin äänestäjät saavat ainoastaan sitä tietoa, mitä suuret puolueet haluavat antaa.

Eduskunta ei ole päivähoitopaikka tai lastentarha, mutta silti sinne viedään rahalla ryhmäkuritettaviksi kokemattomia napinpainajia. Poikkeuksiakin toki on. Nuori Petri Neittaanmäki olisi tutkituttanut Itävalta-boikotin yhteydessä pääministeri Lipposen toimien laillisuuden ja jopa valtakunnanoikeudessa, mutta Kepu käytti ryhmäkuria. Pekkarinen vedätti kuuliaisten Hannu Ahon, Mika Lintilän, Aulis Rantamuotion ja Tanja Saarelan nimet pois Neittaanmäen paperista.  Lipponen "pääsi pälkähästä”.

Lipponen tuli pelastetuksi, mutta ärtyneenä Kepulle hän tuhosi Anneli Jäätteenmäen pääministeriyden. Ministeriaitiossa ei ollut toista ministeriä tukena, kun Jäätteenmäkeä  lyötiin. Kepu syrjäytti naisen ja yksinyrittäjä Neittaanmäelle opetettiin, mitä tarkoittaa, kun väärä ihminen on oikeassa tai oikea ihminen väärässä.

- Eduskuntaan pitää löytyä itsenäisesti ajattelevia rehellisiä.

Oppia ikä kaikki

Velkavankeuteen ahdistettujen muistissa pysyvät Suomen taloushistorian suurimmat mokat.  Suomen Akatemia selvitti laman aiheuttajat, heidän tekemänsä virheet ja niiden pitkäaikaisvaikutuksen kirjaksi "Suomen 1990 talouskriisi: syyt, tapahtumat, seuraukset – tutkimusohjelma. Tutkimus maksoi 25 milj mk. Jokaisen kannattaa tutustua aiheeseen ja helpoimmin esim. Googlen kautta internetissä.

Alpo Ylitalo, 2007-02-20

Kirjoita esim. internetin Googlen hakuruutuun Alpo Ylitalo ja sieltä: Suomi paremmaksi, niin tiedät paljon enemmän!