--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:707276 kpl

"Kuntalaisella" perussuomalaiset ongelmat


Kp:n kirjoituksessa nimimerkki "Kuntalainen" pyrkii otsikollaan "Huolet ovat, perussuomalaiset" sotkemaan kaikki perussuomalaiset puolueen kaupunginhallituksen perussuomalaisjäsenen ajatusten taakse. Sanoudun jyrkästi irti hänen näkemyksistään ja uskon enemmistön ajattelevan samoin.


Kokkolan taloustilanteen aiheuttajat ovat istuneet vuosikymmeniä kaupungin hallinnossa. Siksi ymmärrän, ettei se houkuttele kirjoittamaan omalla nimellä. Siksipä "Kuntalainen"- nimimerkkikirjoitukselle, tyylistä huolimatta, ei voi antaa suurta merkitystä. Varsinkaan siksi, että sen sisällöstä voi päätellä, mihin hyväosaiseen vallanpitäjäjoukkoon kirjoittaja kuuluu.


Talouden realiteetit tunnustava "Kaupunkilainen" tietää, että huonon taloustilanteen syyt ovat syvemmällä kuin kuntaliitoksissa. Liitoksin oletettiin saavutettavan jotain hyvää, mutta ovatko työkintaat olleet hukassa? Jos huonon taloustilanteen syyt ovat kuntaliitoksissa, miksi niitä halutaan lisää? Pyrkivätkö ministerit tosiasioita karkuun? Ymmärrän, ettei huippupalkatun aseman saanut halua luopua liitoksen seurauksena siitä.


Valtapuolueet eivät ole kyenneet hoitamaan kaupungin taloutta tilanteen edellyttämällä tavalla, Siitä johtuen Kp:n 25.1.nimimerkin takana piileskelevä kuntalainen huutaa puskasta apuun perus-suomalaisia. Muutospakotteet ovat olemassa eikä niiden vaikutuksia voi väheksyä varsinkaan, jos elää työttömyysuhan pelossa. Päätökset tehdään poliittisten voimasuhteiden mukaan, mutta perus-suomalaiset otetaan esille ainoastaan loukkaamistarkoituksessa.


Reilun neljän vuosikymmenen aikana on kuntiin perustettu kilvan uusia virkoja valtionosuuksien toivossa. Vuoden 1973 helmikuussa sadasta työssä käyvästä oli 32 viranhaltijaa. Nyt heitä on 58 ja Kokkolassa suunta jatkuu. - Samaan aikaan nimimerkin puoluekin on sallinut ja ollut jopa aktiivinen tuhottaessa verottajan tai muun hv-verkoston avulla menestyviäkin yrityksiä. Niiden tuottojen avulla olisi voitu ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa, mutta sekään ei takaisi oikeusvaltiota.


Perussuomalaiset ovat mieluusti mukana poistamassa niitä ongelmia, joita te nimimerkkiläiset olette yhteiskuntaan aiheuttaneet. Yhteistyön koura on tarjolla tartuttavaksi.


Alpo Ylitalo

Kokkola 26.1.2014