--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:707318 kpl

                       

EU-liittymishuijauksista väitöskirja: Niinkö on jos siltä näyttää

Eu-jäsenyyden jälki näkyy maaseudulla monin eri tavoin. Uusia supernavettoja on noussut uusien  tyhjiksi jääneiden navetoiden viereen. Tyhjän navetan omistajallakin on yleensä rakennusaikaista velkaa, vaikka tilat eivät tuota mitään. Peltojen tukieurot menevät vuokralaiselle. Jollekin EU toi väliaikaisen voiton ja naapurille jatkuvan köyhyyden. - Miten tässä näin kävi, miettii moni vuosientakaisia asioita. EU:n piti olla pelastus.

Kuinka moni muistaa, miten meidät vietiin EU:n jäseneksi kansanäänestyksellä. Sitä edelsi voimakas piilomainoskampanja. Nyt valmistaudumme eduskuntavaaleihin sekä piilo- että julkisen mainoskampanjoinnin avulla. Piilomainos paras mainos! - Joutuvatko äänestäjät huijatuiksi, elleivät muuta puoluekantaansa? Säilyykö vanha puolueuskollisten käytös, vaikka elintaso, tavat, ja ammatit ovat suurelta osin viime vaalikauden sekä vuosituhannen arvomaailmaa ja historiaa?

Maatalousväestö joutui ehkä suurimman huijauksen uhriksi, kun sen ajatusmaailmaa muokattiin EU:n jäsenvaaleihin. MTK:n Heikki Haavistolla ja ministeri Mikko Pesälällä oli tekemistä ”pitää pärstä peruslukemilla” valehtelutilanteessa, jossa perusteltiin liittymisen etuja.

Tohtori Anne Koski väitteli Tampereen yliopistossa 26.11.2005 tohtoriksi aiheesta, miten vanhat puolueet älyttivät, kun Suomi vietiin EU:n jäseneksi: Niinkö on jos siltä näyttää. Vastaväittäjänä olivat VTT Teija Tiilikainen Helsingin yliopistosta ja professori Jukka Sihvonen Turun Yliopistosta sekä kustoksena professori Jyrki Käkönen.

Paljonko maaseutuväestölle saa valehdella ja tehdä jäynää, ennen kuin se luopuu vanhakantaisesta puolueuskollisuudestaan?

Alpo Ylitalo

2007-02-06