--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697544 kpl

Miten käy?

Perussuomalaisten kannatus on 14,3 %. Kepu on kärsinyt eniten. Pääministeri Mari Kiviniemi selitti huonoa tulosta pitkällä hallitus-vastuulla ja vaalirahoitustapahtumilla. Galluptulos osoittaa kiistatta vaalirahan merkityksen eduskunnan ja hallituksen kokoonpanoon sekä hallituksen epäonnistumiseen.

Rahalla kasatun eduskunnan toimintakyky ilmenee Tuomo Puumalan ja Bjarne Kalliksen välisistä  sotaan osallistuneiden elintasoa koskeneista lehtikirjoituksista. Edustaja vaati repliikissään televisiossa parempaa elintasoa veteraaneille, mutta äänesti sitä vastaan. Äänestäjät eivät ymmärrä ”kaksinaamaisuutta”, mutta päästävät kyllä ryhmäkuritettujen joo-mieslistalle. – Pitkään jatkunut valheellinen kansan mielipiteenvastainen päätöksenteko tuntuu kannatusluvuissa. Holkerin hallituk-sesta lähtenyt epäonnistuneiden sekä järjen- ja lainvastaisten päätösten sarja jatkuu. 

Kokoomus suostui rantojen sosialisointiin ja demarit valuuttasäännöstelymääräysten purkamiseen.  Vahvan markan spekulantit aiheuttivat talousromahduksen. Ahon hallitus sieti kaaosta, kun kaadettiin yli 60 000 yritystä. Tästä aiheutui suurtyöttömyys ja velkakierre. Pelastusoperaatioista huolimatta metsäteollisuuden rahoittajapankit KOP ja SYP joutuivat ulkomaalaisomistukseen. SKOP ja SP hävitettiin ja Työväen SP hävisi. Metsäteollisuus luisui suurelta osin ulkomaalaisten rahoittajien omistukseen ja kuitupuun hinta romahti.

Historia todistaa, että maapallo jäähtyy ja lämpenee. Varsinkin 17.5.1995 lähtien puolueille ovat kelvanneet kaikki vihreällä sävytetyt sateenkaaren värit. - Eräs tiedeyhteisö sanoo, että seuraava jääkausi alkanee 20 000 vuoden kuluttua. Keskilämpötilan nousua hillitään varalta ympäristöveroin.

Vähäpäästöisiä polttoaineita verotetaan kevyesti. Turpeen hyötysuhde on huono ja päästöt korkeat, mutta sitä verotetaan vähiten. Hakkeen hyötysuhde on korkea, saastemäärä pieni ja työllisyys-vaikutus suuri, mutta hallitus ei lämpene puulla. Vihreyden lainvastaisuuksia peitellään ja niihin keksitään selityksiä. - Silti valheellisesti valittuihin Natura 2000-alueisiin vaaditaan jatkuvasti lisää. Atomivoimalaluvat hidastavat biopolttoaineen tutkimusta.

Lipponen ja kokoomus aloittivat valtion omaisuuden tuhoamisen. Saksasta ostettiin ”raitista ilmaa” 4,3 miljardilla eurolla. Metsäyhtiöiden Amerikanseikkailut maksavat 6,5-7,5 miljardia. Sonera välttyi konkurssilta, kun se ”lahjoitettiin” ruotsalaisille. Myytiin kaivannaisteollisuuden ja Partekin mukana mm. Valmet. Autokatsastus lahjoitettiin ulkomaalaisille. Lannoiteteollisuus puolestaan norjalaisille, mistä johtuen hinnat kerrotaan 2.5:llä. Kepun Mika Lintilä esitti huolensa maatalouden tuotantokustannuksista. Fortum osti Venäjältä vanhan kaasuvoimalan 2,7 miljardilla.

Otetaan ulkomailta lainaa, jotta voidaan lahjoittaa puutulleilla ja elintarvikemarkkinoilla meitä kiusaavaa Venäjää sekä yli varojensa elänyttä Kreikkaa. Menestyisivätkö yritykset poliitikkojen johdolla?

Alpo Ylitalo

kaupunginvaltuutettu, Ps.

Kokkola 2010-10-25