--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:707285 kpl

Hallituksen kokoonpanoko pääasia?

Tihkuneen tiedon mukaan kolme suurta puoluetta kaavailee yhteistä hallitusta, jolla eliminoitaisiin perussuomalaisten vaikutusvallan nousu. Juuri näiden vallanhaluisten puolueiden toimesta maa on ajettu katastrofin partaalle. Velkakierrettä ei ole kyetty katkaisemaan, vaikka hallitusta on sävytetty kaikilla sateenkaaren väreillä. Heidän opeillaan tilanne pahenee. Se on verrattavissa hallitsematto-maksi ryöstäytyneeseen tuhopolttoon, joka on pakko rajata.

Soini kaavaili Helsingin Sanomien 4.12. mukaan kahta paikkaa hallitukseen, jossa ei olisi kokoomus eivätkä vihreät. Kansainvälisen finanssipoliittisen tilanteen vuoksi meidän ei kannattaisi miettiä mitään hallituskuvioita. Euroalueen pankeille tehty stressitesti oli siisti huijaus. Rahoitus-kriisissä rypevien jäsenvaltioiden talouksista voi paljastua mitä tahansa. Tekipä Suomi mitä tahansa kolmen seuraavan kuukauden aikana, tapahtuu ratkaiseva käänne. Espanjan vasemmistohallituksen hermostunut reaktio palautti lennonjohtajat töihin. Tapa. jolla se puuttui niskuroivien lennonjohta-jien työnseisautukseen, kertoo vakavasta likviditeettiongelmasta. Mikä tahansa avainasemassa oleva pienryhmä tai luonnosta johtuva ongelma, lumisateet, pakkaset tai polttoaineautojen kuljettajien lakko lentokentillä saattaa laukaista hallitsemattomaksi paisuvan rahoituskriisin. Pienikin väärä liike voi laukaista kädestä suuhun taloudessa kaaoksen.

Emme ole voineet vaikuttaa hallituksen tekemiin ratkaisuihin, joista kansan tyytymättömyys johtuu. Sen vuoksi annamme kansalle tilaisuuden ilmaista tyytymättömyyden laajuus ja varaudumme kasvun edellyttämiin valmiuksiin. - Poliisien kotietsintälupa on järjettömyydessään verrattavissa jätevesiasetukseen ja ampuma-aselakiin. Kokemuksesta tiedämme, ettei varsinkaan hv-järjestelmään ja lahkolaisiin kuuluviin poliiseihin voi luottaa. – Ajatelkaa mitä Suopon sisältä on paljastunut!  Sielläkin ollaan vallanhaluisia, hierarkian huipulle pyrkiviä ihmisiä.

Kolmenkymmenen vuoden aikana olemme voimattomina joutuneet hyväksymään lukemattomia oikeusmurhia. Luotettavuusmittauksissa poliisi ja tuomioistuimet ovat saaneet todella huonoja galluptuloksia. Sen vuoksi kotietsintäluvan antajina tuomioistuimetkin toimisivat vain harkinta-ajan antajina: laske kymmeneen ennen kuin teet mitään harkitsematonta!

Meidän on oltava luottamuksen arvoisia ja kyettävä ottamaan se hallintotaakka, jonka äänestystulos meiltä vaatii. Suomi itse on niin huonossa taloustilanteessa, ettei rajata mitään vaihtoehtoja pois. Nykyinen hallitus suitsuttaa ”häkää” kansan silmille ja sieraimiin hävittäen valtion omaisuutta rahoittaakseen omia ja edeltäjiensä töppäilyjä.   

Miksi valtiot velkaantuvat? Kenellä on varaa lainata valtioille? Mistä lainanantaja on varansa hankkinut? - Se on sijoittanut tuottavasti tai tehnyt hyvää kauppaa. Vaurastumisen myötä sitä on alettu kutsua markkinavoimaksi. Onko hyvin hoidettu markkinavoima se piru, jolla on sarvet päässä ja joka imee köyhältä viimeisenkin roposen? - Ei se ime väkisin, vaan lainaa ja tekee kauppaa, jos hinta on sopiva. Se ostaa ja tilaisuuden tullen myös myy. Se ostaa valtion omaisuudenhoitajalta omaisuuseriä, jos hinta on sopiva. Sen ei tarvitse turvautua ”häkään” sumuttaakseen kansan järkeä. – Raamatun vertaus tuhlaajapojasta istuu Suomen koko hallintoon.

 

Alpo Ylitalo

Kokkola, Ps.

2010-12-05