--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697489 kpl

Liisa Jaakonsaari: EU-viha yhdistää rasisteja ja nationalisteja

Jaakonsaari kirjoittaa Kalevassa 10.1. herjaavaan sävyyn Timo Soinin kansainvälisistä suhteista.  Kirjoitus osoittaa katkeraa vihaa sekä Soinia että perussuomalaisia kohtaan. Poliitikon sanavarasto on suppea, ellei vihasanan sijaan löydä osuvampaa ilmaisua, jos yrittää ilman loukkaamistarkoitusta kertoa heistä, jotka kritisoivat EU:n lepsua maahanmuuttopolitiikkaa ja itse aiheutettua hallinto- ja talouskriisiä.  Jaakonsaari syyllisti eri valtioiden poliitikkoja ja heistä koostuvaa EU- parlamentin ryhmää, johon Soini kuului.

Jaakonsaari kertoo Iltalehden artikkelissa 29.9.2008 isänsä käyttäneen partiotoiminnan järjestäjistä lahtari-nimitystä. Hän kirjoittaa Soinin kuuluvan pieneen, vain 30 jäsentä käsittävää ryhmään. Kokeeko Jaakonsaari, että suurempaan joukkoon kuuluvalla on oikeus nimittää eri tavalla ajattelevia pienen ryhmän jäseniä rasisteiksi ja nationalisteiksi? Nationalismi ei liene häpeällistä.

Kun Jaakonsaari ei löydä vihan lietsonnalleen selkänojaa Soinin kotimaan edesottamuksista, hän etsii sitä ulkomailta. Rajavalvonnan ja ulkomaalaisviraston tehtävät eivät kuulu presidentille. - EU:n velkataakka pakottaa ymmärtämään, että jokainen vapaamatkustaja kansalaisuudesta riippumatta on talousrasite. EU:n on pakko rajoittaa muuttovirtaa Eurooppaan. Muutoin lastemme lapset maksavat tekemiämme velkoja. Emme voi ylläpitää ansiotasoa korkeampaa elintasoa velaksi varsinkaan, kun Suomen kauppatase on negatiivinen.

Jaakonsaaren vihakeihäs voi pudota "Pöö-miehen" eli Paavo Lipposen joukkoihin ajaen sieltä äänestäjiä pakoon. Vihan lietsonta perussuomalaisia kohtaan voi kääntyä tekijäänsä vastaan.

Syyllisyyttä löytynee lähempääkin! - "Pöö-miehen" ollessa pääministerinä hallituksen talous-poliittinen ministeriryhmä antoi suostumuksen UMTS-kauppaan. Sonera kärsi siinä 4,3 miljardin euron tappion. Valtio joutui sijoittamaan Soneraan vielä 3,1 miljardia lisää, jotta konkurssi vältettiin. Sen jälkeen se työnnettiin pilahintaan ruotsalaiselle Telialle. - Hallituksella oli kiire, koska eduskuntavaalit 2003 lähestyivät ja vaikea asia piti saada piiloon. Sauli Niinistö oli Lipposen hallituksen valtionvarainministeri ja talouspoliittisen ministeriryhmän jäsen (Täysistuntopöytäkirjat PTK- 132/2002 vp).

Edellisen hallituksen ministerinä toiminut Paavo Väyrynen paukutteli henkseleitään kertoessaan saaneensa Venäjä puutullit alas. Sen jälkeen suomalaisen puun hinta on pysynyt ja pysyy matalana.

Pekka Haavisto aiheutti mittaamattomat tappiot direktiivienvastaisesti toteutetulla Natura 2000-ohjelmalla. Suomi kärsii siitä ainakin niin kauan kuin EU on kasassa.

Edelliset esimerkit Lipposen, Väyrysen, Niinistön ja Haaviston toimista omien varojemme holtittomassa hoitamisessa eivät ainakaan ole nationalistisia. Kaveri on jätetty mennen tullen.

Timo Soini ei ole aiheuttanut valtiolle tappioita, vaan on yrittänyt estää niiden synnyn. Ovatko talouskatastrofeja aiheuttaneet miehet kelvollisia Suomen tasavallan presidentiksi? Kansa on kuitenkin kantanut ja kantaa vaalien jälkeenkin vastuun!

Alpo Ylitalo, Kokkola 2012-01-12