--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:707270 kpl

Kepun Hänninen hädissään?

Onko Kepun Hänninen hädissään, kun hän otti kantaa Kp:ssa 27.4. olleen kirjoitukseni johdosta koskien puoluetuen nostamista? Jo hänen kirjoituksensa 28.4. otsikko paljastaa, ettei hän ole omaksunut oikeaa tietoa kirjoitukseni sisällöstä tai hän vääristää tahallaan koko asian. - En syytä siinä ketään, vaan esitän kansan tuntoja ja kysymyksiä! Hänninen paljastaa, että epäilemäni ”kassakaappisopimus” oli ja se salattiin äänestäjiltä ennen vaaleja. Hän nimeää, mitkä tahot ohi eduskunnan sopivat puolue- ja lehdistötukien korotuksista. 

Kansanedustajista tehtiin joo-miehiä, kun eduskunnan ulkopuoliset puoluesihteerit päättivät jo ennen vaaleja tukien korotuksista.– Sopimushan takasi valtavien rahamäärien käyttömahdollisuuden vaalimainontaan ja turvasi valtaapitävien aseman jatkumisen.

Kepun vaalibudjetiksi tuskin riittää 1,5 milj. euroa. – Olisi hyödyllistä tietää paljonko Kepun toimesta kerättiin vaalitukea kunnan teollisuushalleja käyttäviltä yrityksiltä Kälviällä. Epäilen, että Hänninenkin saa osansa puoluetuesta tehdessään politiikkaa täydellä palkalla. – Siksi hän saattaa olla tietoinen sopimuksesta ja lisävaroista. Se salattiin äänestäjiltä.

Perussuomalaisissa ei edes puoluesihteerille makseta palkkaa puolueesta. Ilman valtuuksia hän ei ole voinut sopia mitään, mutta myöntää olleensa kuunteluoppilaana, kun Kepun puoluesihteeri Korhonen esitteli suunnitelmiaan puolue- ja lehdistötuen korotuksista. Kova velkataakka on SDP:lläkin.

Me maksamme vaatimattomat vaalimainoksemme omista varoistamme! Silti Vaasan vaalipiirissä kannatuksemme nousi 1,4 %, mutta Kepulla putosi saman verran. Kepu menetti 5063 ääntä ja me saimme lisää 3215 ääntä. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä tulee äänestämään puolue- ja lehdistötuen korotusta vastaan.

Alpo Ylitalo, Kokkola

2007-04-30