--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697587 kpl

Alpo Rusi vaatii korvauksia Suomen valtiolta

Ymmärrän hyvin poliisimielivallan uhrin Alpo Rusin ajatukset. Vaikka hän voittaisi jutun, jupakan taustavoimat jäänevät ”hämärämiehiksi”, kuten aina. Vain sellainen ihminen, joka on joutunut hallinnon mielivallan uhriksi, ymmärtää mistä on kysymys lähtiessään tuomioistuimessa valtiota vastaan. Jos tavallinen kansalainen perää oikeuksiaan, niin on aivan varmaa, että hän häviää. Alpo Rusia ei kuitenkaan voida pitää ns. tavallisena kansalaisena. Siksi hänellä vaateellaan saattaa olla minimaaliset mahdollisuudet menestyä. – Vuosikymmenien aikana laillisuusvalvojille tehdyt sadattuhannet kantelut ja niihin saadut: ei anna aihetta-päätökset osoittavat, että järjestelmä suojelee itseään: Se on oikeassa ja yksityinen tai järjestäytynyt yhdistyskin aina väärässä! Media pitää yllä ”oikeusvaltioimagoa”.

Jukka Tarkka kirjoitti 17.9.2003 Kun suojelupoliisi uhkaa mm: ”Demokratia nilkuttaa, jos poliisi pääsee huseeraamaan omien päähänpiintymiensä varassa. Suojelupoliisi epäili hämäräksi jäävän vihjeen perusteella Rusia törkeästä vakoilusta Itä-Saksan hyväksi 1970-luvulla, ja julkisti epäilynsä. Median esiin kaivama materiaali osoitti kuitenkin pian, että Rusi ei yksinkertaisesti voinut saada käsiinsä niitä asiakirjoja, joiden luovuttamisesta häntä epäiltiin.”  Suopo jatkoi vain sitkeästi, vaikka itäsaksalaiset todistivat, etteivät he ole saaneet Suomesta ainoatakaan asiakirjaa Alpo Rusilta.

Tarkka jatkaa: ”Suopo ajoi silmät ummessa täydellä kaasulla päin seinää. Suomessa on totuttu siihen, että jos Suopo sanoo näkevänsä savua, se tietää missä palaa ja kuka sytytti. Suopon sekoilu sai vain aniharvat toimittajat ja tuskin ketään heidän yleisöstään miettimään, voisiko johtua siitä, että Suopo ja sen taustalla häärivät hämärämiehet kävivät ylikierroksilla. Itse kehitetty savu sokaisi silmät.”

– Anneli Jäätteenmäen ja vuonna 2003 vaaleissa Kepun ehdokkaana olleen Rusin takaa saattavat löytyä samat jäljitettävissä olevat d:llä alkavat hämärämiehet.

Alpo Ylitalo

2007-02-24