--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697520 kpl"Koirat" haukkuu ja karavaani kulkee,

on sanonta, joka sopii tilanteeseen. Boris Nygårdin mielipidekirjoitus Keskipohjanmaassa ja Kokkolalehdessä 29.3. herättää kysymyksen ymmärtääkö hän, mitä haluaa: haittaa tai hyötyä. - Vai kirjoittaako hän vain kiusatakseen muita. Jos omista teoistaan ei löydä positiivista aikaansaannosta, joutuu tukeutumaan muiden arvosteluun. Selvittääkö se omien kykyjen riittävävyyttä?

Nygård valehtelee kirjoittaessaan "ei ole sama, onko Kokkolan kaupungilla 100 milj. velkaa vaiko 0,5 miljardia. Toisin kuin valtuutettu Ylitalo on väittänyt..." - Pyydän näytön em. väitteestä. Jos näin kirjoittaminen avaa tien valtuustoon, äänestäjillä on suuri riski.

Periytyvätkö kaupungin työntekijöiden pahoinvointi ja suuret n. 6 milj. euron menetykset poissaolojen vuoksi juuri Boris Nygårdin henkilöstöjohtajakaudelta? - Hyllytyksen kautta eläköityminen antaa perustellun aiheen epäillä.

Nygård arvostelee liikelaitosten hallintoa ja rahankäyttöä. Lastaus- ja tuloslukujen mukaan Kokkolan satama on kehittynyt poliittisen ja virkamiesjohdon ohjauksessa Suomen satamien kasvukärjeksi eli kasvua edellisvuoteen on 18,9 %. - Oletko ajan hermolla?

Kokkolan kaupungin entisiä työntekijöitä ja perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaita on ahkeroinut tutkintapyyntöjen värkkääjinä poliisille epäiltyinä kaupungin virka- ja luottamushenkilöitä. Kärkenä Marlen Timonen (Rkp). Aiheettomat rikostutkintapyynöt maksavat kaupungille kymmeniätuhansia euroja. Poliisi on lopettanut tutkinnat ja syyttäjä on tehnyt syyttämättäjättämispäätökset. Aineistoa on tuhansia sivuja. Asianajo- ym. kulujen lisäksi kaupungin henkilökunta on tehnyt oman työn ohella paljon ylitöitä.

Olisiko mahdollista, etteivät kaupungin entiset työntekijät rustaisi perusteettomia tutkintapyyntöjä? Käytetään varat homekoulujen korjauksiin tai kaupungin työhyvinvoinnin kehittämiseen. - Kuka maksaa viulut?

Onko kiihkeän ruotsinkielen puolustajan Boris Nygårdin ainoa kanava pakkoruotsia vastustavat perussuomalaiset?

Alpo Ylitalo

2017-03-29