--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697549 kpl

                                       

Ihminen politiikkojen pelinappulanaa_ylitalo_50.jpg

Mikäpä muu, sillä mehän eduskunnan äänestämme. Niin kauan, kuin olen seurannut vaalilupauksia, puheissa on kannettu huolta sotainvalidien, vanhusten, lapsiperheiden, opiskelijoiden ym. asemasta. Eläkeläiset ovat nyt suuri huolenaihe. Tuntuu, että velkavankeuteen ahdistetut ja työttömät on unohdettu. Karjataloudestakaan ei juuri puhuta. Edelliset ovat rinnastettavissa toisiinsa, sillä heidän lakoillaan ei voi horjuttaa yhteiskuntarauhaa.

Ammattiliittojen jäsenet esittävät vaatimuksensa palkka- ja työehtoneuvotteluissa. He hoitavat tulotasonsa vaikka laittomin lakoin. - Muistamme viimeisen paperin lakon. He eivät kaivanne ehdokkaiden lupauksia.  Puolustuskyvyttömille tehdyt vaalilupaukset tuppaavat unohtumaan jo hallitusneuvotteluissa. Hoitohenkilöstön palkoista ja jaksamisesta tulee huolehtia, sillä me kaikki tarvitsemme terveyspalveluita.

Nuoret parit eivät lopeta lasten tekoa eivätkä opiskelua. – Auttaisiko rakastelulakko nostamaan lapsilisiä. Eläkeläiset lakkoilisivat eläkerahojen käytöstä?  Onhan häpeä, että eläkeläisiä nöyryytetään mm. tuplaverotuksella.

Eduskunta palkkasi konsultin esittämään edustajille palkankorotusta. Viime vuosina rikkaat ovat rikastuneet ja köyhät köyhtyneet. Jossain tuhlataan, kun toisaalla viedään leipä suusta. Hyvin koulutettu nuoriso takaa työpaikat ja eläkkeet Suomessa! Rahoituskeinoja löytyy jos on halu.

Alpo Ylitalo

2007-02-15

www.alpoylitalo.com