--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697556 kpl

Itsenäisyys vaakalaudalla

Ahon hallitus vei maaltamme itsenäisyyden. Suomen kansaa ohjattiin mainoksilla, kun maa vietiin EU:n jäseneksi. Se teki lopullisen valinnan Suomen suunnasta. Valtiovalta käynnisti miljoonia markkoja maksavan mainoskampanjan, jolla varmistettiin kansan enemmistön myönteinen suhtautuminen EU-jäsenyysäänestyksessä. Suurten puolueiden vallanpitäjät väittävät, että itsenäisyys ei ole mennyt. Päätöstä perustellaan monisanaisesti.  

Hetkeä myöhemmin maanomistajat olivat kauhuissaan, kun heidän arvokkaimmat rantansa vietiin Natura 2000-suojelukohteeksi. Maastamme ei löytynyt yhtään puoluetta Ps:n lisäksi, joka olisi vastustanut järjetöntä Natura 2000-hanketta. Maan- ja oikeudenomistajille sanottiin, ettei voi mitään, kun EU- vaatii. Miksi EU.n vaatimuksia tulee kunnioittaa, jos Suomi on itsenäinen? Eikö itsenäisen valtion päätökset tehdä maan sisäisinä?

Helsingin Sanomien pääkirjoitus 19.2 2007: ”Natura 2000 verkon valmiselu sai murskatuomion”. Valtiontalouden tarkastusvirasto joutui tekemään 194-sivuisen kirjan, jotta se sai peiteltyä ja seliteltyä pahimmat mokat ja lainvastaisuudet, joita Natura-valmistelussa ja –toteutuksessa tehtiin. Ensin valittiin kohteet ja sitten keksittiin uhanalaiset lajit ym. suojeluperusteet. Näin toimittiin vihreän ympäristöministerin Pekka Haaviston ministerin ja vihreän oikeuskanslerin Paavo Nikulan aikana.

Lainauksia tarkastuskertomuksesta, sivu 36: ”Tarkastuskertomuksen luonnos on ollut kommentoitavana ympäristöministeriössä. Saadut kommentit on otettu huomioon lopullisessa tarkastuskertomuksessa.” Ts. jos allekirjoittanut yrittäjä olisi pitänyt yrityksensä tilit miten sattuu tai ei ollenkaan, niin tilintarkastaja toisi kertomuksensa luonnoksen minulle tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi. Yrittäisin keksiä, miten tarkastuskertomukseen peitetään kaikki laittomuudet ja vasta sen jälkeen tilintarkastaja antaisi muutetun ja minulle sopivan  kertomuksen hyväksyttynä ja allakirjoitettuna. Näin meillä toimii hallinto.

Sivu 73 kohta 3.1.5 Ministerityöryhmä. Kappaleessa todetaan, että perustettiin ministerityöryhmä käymään asioita läpi siksi, että Naturalle saatiin poliittinen hyväksyntä. Sivu 150. Lainaus: ”Alueiden hoidon on myös arvioitu vievän vuodesta 2006 eteenpäin enemmän varoja kuin alueiden hankinta”. Viekö Natura puolustuskyvyttömien eläkeläisten, opiskelijoiden ja lapsiperheiden edestä rahat?

Alpo Ylitalo     2007-02-22 

 

Lähde: 163 tilastokeskus 2006.