--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697496 kpl

Kattilakoski sortuu mauttomuuksiin KP:ssa 21.3.

Äskettäin julkaistu tutkimus kertoo, että vain kolmannes kansasta tietää, mitä puolueita on hallituksessamme. Sama määrä luulee perussuomalaisten olevan hallituspuolue.

Kattilakoski toteaa perussuomalaisten kohonneen mielipidemittausten mukaan suureksi, mutta jatkaa, että keskisuureksi puolueeksi. Onko sitten niin, että keskusta ja demarit ovat pienehköjä puolueita, kun ne jäävät HS:n mittauksessa perussuomalaisten kannatuksen alapuolelle? Haluaako Kattilakoski vähätellä perussuomalaisten kannatuksen nousua, kun se perustuu Kepun ja kumppaneiden epäonnistumiseen? 

Lukiessani kirjoitusta en voi välttyä vaikutelmalta, että Simo Kattilakoski näyttää nauttivan loukkaavasta vallankäytöstä toimittajan ”kaikkivoipaisuudessa”. Negatiivissävytteistä arvolausumaa ilmentää seuraava. ”Vaasan vaalipiiri on ollut perussuomalaisten vahvaa kannatusaluetta jo isä-Vennamon ja SKYP-vainaan aikana. Onpa koettu sekin aika, että puolueen ainoan kansanedustaja oli Vaasan vaalipiiristä.”  Tässä yhteydessä maininta isä-Vennamosta ja SKYP-vainaasta kuvastaa kirjoituksensa arvolatausta. En usko Kattilakosken asiantuntemattomuuteen, vaan vallan näyttöön vahingoittamistarkoituksessa.

Väittäessään minun jämähtäneen Esko Ahon lama-ajan hallituksen politiikan arvosteluun Kattilakoski itse sortuu lipsahtamaan SMP:n ja SKYP:n 80-luvulle. Lienee paikallaan tietää, että Perussuomalaiset rp. perustettiin vasta vuonna 1995 Kokkolassa - seudulla, missä kärsitään kepulaisen vallankäytön aiheuttamasta työttömyydestä, yksilöiden velkavankeudesta, sosiaaliturvan puutteesta ja kaupunkia rasittavasta velkataakasta.    

Allekirjoittaneen äänimäärä on tarkasti toimittajan tiedossa. Mutta Saarakkalan äänimääräksi mainitsemansa ympäripyöreä luku osoittaa, että jutulla halutaan lisäviestittää kielteistä asennetta. Viime vaaleissa perussuomalasten oli tärkeä turvata Vistbackan läpimeno. Siksi tänne asetettiin mahdollisimman monta ehdokasta, mikä tuotti tuloksen. Raimo Vistbacka on valittu eduskuntaan useiksi kausiksi, joista allekirjoittanut on tullut valituksi hänen varamiehekseen kahdelle kaudelle. - Mitenkähän Kattilakoski jättää arvioimatta muiden mainitsemiensa ehdokaskirjoittajien jutut? Onkohan niin, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa, kuten Ahon hallituksen pahojen virheiden mainitsemiseni näyttää kalauttaneen.

Viime viikonlopulla Erkki Hänninen uhkasi Elviira-messuilla todistajien läsnä ollessa, että nyt tulee sellainen kirjoitus Keskipohjanmaahan, johon et voi vastata. Osasin siis odottaa mainitunlaista kirjoitusta.

Kiitän lehteä saamastani palstatilasta ja jatkan mielelläni ajatustenvaihtoa! - Mutta siinä hengessä, miten voimme korjata Ahon hallituksen tekemät virheet ja katkaista tuolta ajalta periytyvän velkakierteen. Puhun tästä päivästä ja tulevasta.

 

Alpo Ylitalo

kansanedustajaehdokas, Ps.

Kokkola   

2011-03-23