--- ALPOLLA ON ASIAA --- "Moraali"vaalit 2011 ---

ALPOLLA ON ASIAA

Klikkaa Yhteystiedot- ja/tai Linkkejä-kohtaan. Siellä on nettisivuja, joilta löytyy lisää asiaa ja mietittävää!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:697556 kpl

Erkki Hänninen häijynä

Kepun Erkki Hännisen kirjoittaa kampanjassaan tässä lehdessä 2.3.: ”Vaalilupausten pohjanoteerauksesta vastaa Timo Soini, joka samassa yhteydessä sekä vastustaa että esittää arvonlisäveron korotusta (Kainuu Sanomat 27.2.).” - Syytät Soinia äänestäjien pettämisestä ja kaksinaamaisuudesta.  Soini ei ole voinut pettää, koska hän ei ole ollut hallituksessa. Kovin ovat kuvionne pienet, jos näillä argumenteilla etsitte nousua hiipuvaan kannatukseenne.

Esko Ahon hallituksen aikana kaadettiin kymmeniätuhansia yrityksiä. Sen seurauksena syntyneitä velkaongelmaisten yrittäjien, takuumiesten ja työttömien asioita ei ole hoidettu.

Myitte Kemiran lannoiteteollisuuden pilahintaan. Sen seurauksena lannoitehinnat kolminkertaistuivat. Mika Lintilä valitti sitä. Myös energiapolitiikkanne nostaa elintarvikkeiden hintoja.

Olette puuhanneet maahan jättinavetoita ja viljelijöille sellaisia velkataakkoja, että he uupuvat työssään. - Kuulin radiosta Tuomo Puumalan huolen viljelijöiden jaksamisesta. Kepu tekee ensin ongelman ja sitten vaatii siihen korjausta. - Hän halusi eduskunnassa sotaveteraaneille lisää eläkettä, mutta äänesti korotusta vastaan.

Metsäteollisuus kamppaili itse aiheuttamiensa ylitarjontaongelmien ja huonon tuloksen kanssa. UPM:n Jussi Pesonen vaati paljon lisää puuta ja halvalla. Hallituksenne meni tahallaan tai tahattomasti ansaan ja lisäsi verokampanjallaan ylitarjontaa, joka romahdutti raakapuun hinnat. Nostitte metsäteollisuuden tulosta sekä valtion että yksityisin varoin. - Ministeri Paavo Väyryselle tuli Venäjän puutulleista pakkomielle. Syksyllä hän paukutteli henkseleitään ilmoittaessaan saaneensa tuontipuun hinnan alas. Sitten Sirkka-Liisa Anttila totesi MS-lehdessä 17.1., että on epäisänmaallista tuoda puuta.

Ahon hallitus selvitti, että puun energiakäytöllä saisi helposti n. 12000 uutta pysyvää työpaikkaa. Mauri Pekkarisen hajautetun energiatuotantovastaisuuden ja yhteisöverokohtelun avulla tuhotaan koko yksityismetsätalous. Hän junaili suuria energiantuottajia suosivan lain ja karsii pienet, kuten Gasek Oy:n laitokset markkinoilta.

Telakkateollisuuskauppojen ansiosta venäläisiä sotalaivoja huolletaan kohta keskellä pääkaupunkia.

Kirjoitat perussuomalaisten valtiontalouden kohentamisesitysten olevan epämääräisiä heittoja. -Kansalle kalliiksi tuleva haja-asutusalueiden jätevesilaki yhdistää teitä vihreiden apupuolueena. Hannu Hoskosta lukuun ottamatta olette edelleen viemässä yksityisten ihmisten omaisuutta järjenvastaisiin suojelukohteisiin lähes korvauksetta.

Valehteliko Matti Vanhanen sanoessaan, ettei Amerikan lama koske Suomea. Ellei hän valehdellut, silloin hän ei ymmärtänyt mitä puhui eikä näin syyllistynyt kaksinaamaisuuteen, josta Soinia syytät.

Vastustamme Kreikan ja Irlannin velkojen rahoittamista, mutta hallituksenne otti taakan vastaan. Espanjalle ja Portugalille ennustetaan katastrofia ennen kesää. Saksan valtionpankin pääjohtaja erosi. Siemens, BMW ja Daimler-Benz ovat perustaneet omat pankkinsa. Saksan suurimmalle pankille ennustetaan konkurssia.

Perussuomalaisten kannatuksen nousu ei perustu lupauksiin, joista ei ole pidetty kiinni. Teidän oma politiikkanne nostaa kannatustamme. Kyllä kansa tietää!

Alpo Ylitalo,

kansanedustajaehdokas Ps.

2011-03-03